Teniski klub Dubravčan osvojio „Krbulja open 24“ - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Iza nas je još jedan uspješno odrađen sada već tradicionalni košarkaški turnir na Krbulji. Ove godine prijavilo se devet ekipa koje su podijeljene u dvije grupe.
U skupini A natjecale su se ekipe ZG, AP Rusak, Besa bar, TK Dubravčan i Caffe Bar Rock a u skupini B Mali ali veliki, Gladijajatori, Almee i KK Dubravčan.
Nakon razigravanja u polufinale su se plasirale ekipe TK Dubravčan, Mali ali veliki, ZG i Almee.
U polufinalu TK Dubravčan dobiva ekipu Mali ali veliki rezultatom 21:16 a ZG pobjeđuje Almee identičnim rezultatom 21:16.
U dvoboju za treće mjesto Mali ali veliki pobjeđuju Almee 21:13.
U velikom finalu TK Dubravčan opravdava ulogu favorita i nakon ravnopravne borbe u prvoj polovici u drugoj polovici ubacuje u višu brzinu i lagano pobjeđuje rezultatom 21:12. 
Za ovogodišnje prvake igrali su: Kristijan Krušelj, Domagoj Kuzmić, Pero Glumac i Mladen Mikulan.
Najbolji su primili pehare, novčane nagrade i poklon pakete pivovare #Lepi dečki.
Ovim putem zahvaljujemo se ekipi TK Dubravčan koji su se odrekli novčane nagrade u korist našeg kluba.
U pauzi nakon odigravanja skupina održano je natjecanje u gađanju trica gdje se najspretnijim od četrdeset prijavljenih pokazao Vedran Gašparić pogodivši pet trica od devet pokušaja te je osvojio polovicu uplaćenog iznosa i pehar.
Uz košarku natjecali smo se i u kuhanju kotlića u šatoru do košarkaškog terena gdje je naša ekipa Zdravko i Božidar Međimurec zauzela odlično četvrto mjesto.
Za kraj se zahvaljujemo sponzorima koji su na bilo koji način pripomogli u održavanju turnira i pozivamo vas da nam se pridružite i sljedeće godine.Natrag