Izborna skupština TK „Dubravčan“ - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U petak 23.2.2024. u prostorijama Teniskog kluba Dubravčan na Krbulji održana je redovna izborna Skupština TK „Dubravčan“.  Skupštini su, uz članove teniskog kluba, prisustvovali i načelnik općine Donja Dubrava Marjan  Varga te predstavnice udruga žena Donje Dubrave.
Na Skupštini su izvješće  podnijeli predsjednik TK „ Dubravčan“ Stanislav Žinić koji je nabrojio sve što se napravilo protekle godine, a napravilo se puno toga. Posebno je istaknuo natjecanje u  trećoj hrvatskoj ligi sjever gdje smo kao početnici ostvarili izniman uspjeh i osvojili treće mjesto, a  bio je posebno  ponosan organizacijom humanitarnog turnira za našu sumještanku Marijanu Harča kojoj smo pomogli izdati njenu zbirku pjesama „Pjesmom protiv predrasuda“
Nakon njega svoja izvješća  su podnijeli tajnik Anđelko Lisjak  o financijama i Zoran Bali kao predstavnik Nadzornog odbora. 
Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena. 
Nakon dane razrješnice starom rukovodstvu pristupilo se biranju novog rukovodstva.
 Skupština je jednoglasno odlučila da i dalje predsjednik bude Stanislav Žinić, novi dopredsjednik je Zoran Bali, a tajničke poslove će od sada obavljati Robert Bajkovec.
Upravni odbor djelovat će u sastavu : Stanislav Žinić, Zoran Bali, Robert Bajkovec, Mišel Perenc,  Anđelko Lisjak, Goran Čižmešija, Željko Bali, Mate Punčikar, Janja Kovač, Ivan Latin, Matija Bašnec, Miroslav Pogorelec, Damjan Jadan i Petar Horvat.
Novi Nadzorni odbor je: Kristijan Krušelj, Nino Dulikravić i Zoran Vučenik.
U planu za 2024. godinu predsjednik je istaknuo proširenje terase kao i izgradnju tribina, postavljanje rasvjete na asfaltirani terena,  te iscrtavanje asfaltiranog terena kao bi se tijekom cijele godine mogao igrati mini tenis i koristiti zid za vježbanje.
U svojem izlaganju načelnik je istaknuo da je teniski klub jedna od najaktivnijih udruga, pohvalio je njen rad, poželio novom rukovodstvu  puno uspjeha te istaknuo da će općina u svojim mogućnostima poduprijeti rad teniskog kluba.
U ime sada već bivše uprave, a i ostalih članova teniskog kluba Zoran Bali uručio je poklon starom-novom predsjedniku za sve što je uradio za klub i zaželio mu dobar trodnevni odmor i toplicama Sveti Martin na Muri.
Skupština je završila domjenkom svih učesnika.  


 Natrag