Naše djevojčice košarkašice upisale 1. pobjedu !!! - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Nakon samo 5 mjeseci treniranja košarke, naše košarkašice KK „Dubravčana“ pobjedile su KK „Radnik“ Križevci sa 6 poena razlike! 
Pobjeda je time veća, jer su Križevci grad od cca 20 000 stanovnika, dok naše mjesto Donja Dubrava broji niti 1 700 stanovnika a iznjedrila je cijelu ekipu taletiranih i nadarenih košarkašica! 
Subota 3.veljače 2024.biti će upisana zlatnim slovima u povijest košarkaškog kluba Dubravčan. Sastav su činile Anabel Hošnjak, Lori Majcen, Meri Čituš, Nela Mihaljac, Lucija Ostrugnjaj, Ela Horvat, Ela Međimurec, Anja Haramija i Laura Lisjak. 
Svaka od njih je svojim ponašanjem, pristupom, borbom, karakterom i željom za pobjedom zaslužna za ovaj uspjeh!
Pokazale su što znači timski rad, odlična obrana, učenje iz grešaka, brzo prilagođavanje uvijek novim situacijama. Bilo je tu i suza, što jedino pokazuje koliko im je bilo stalo. Kada se igra sa srcem, uspjeh ne može izostati!
Slavlje nakon prve velike pobjede nastavili smo u koprivničkom MC Donalds´u gdje smo se počastili i u zajedničkom druženju djece i roditelja nastavili slavlje. Roditelju su i ovaj puta bili " igrač više" te su stvorili sjajnu atmosferu u kojoj je zaista užitak igrati!
Sada plovimo punim jedrima naprijed, pobjeda nam svima donosi jednu veliku motivaciju za daljnji rad, predanost na treningu i vjeru u sebe. Naša poruka za sve bi se mogla opisati riječima iz poznate nam pjesme: „malo nas je al´ nas ima, nije važno srušit´ ćemo snove svima!“


 Natrag