Nogometaši PUM najbolji na nogometnom turniru održanom povodom obilježavanja 32. obljetnice Dana oslobođenja Međimurja 1991. i dana međimurskih branitelja - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Podružnice Međimurske županije i ogranka Donja Dubrava, pod pokroviteljstvom općine Donja Dubrava, a u povodu obilježavanja 32. obljetnice Dana oslobođenja Međimurja 1991. i dana međimurskih branitelja, u subotu 16.9.2023. godine na lokaciji Izletišta Predrag Jurčec u Donjoj Dubravi (bivša karaula JNA) održan je tradicionalni malonogometni turnir.
Predsjednik ogranka gosp. Neven Lisjak i predsjednik podružnice gosp. Stjepan Horvat zaželjeli su  ekipama dobro došlicu i puno uspjeha  na natjecanju.
O događajima  iz 1991. godine na području općine vezano za oslobađanje granične karaule nazočne je upoznao Načelnik općine gosp. Marijan Varga, te istaknuo da postoji projekt revitalizacije područja karaule u Izletište nazvano u spomen na poginulog hrvatskog branitelja Predraga Jurčeca.
Na turniru su nastupile četiri ekipe koje su susrete odigrale međusobno svaka sa svakom, pod budnim okom voditelja natjecanja Dražena Tkalca i  suca Dražena Kralja.
Podršku svojoj ekipe osobno je dao  i Načelnik  PUM gosp.Ivan Sokač.
Nakon odigranog turnira redoslije ekipa na turniru bio je:

1. mjesto ekipa Policijske uprave Međimurske
2. mjesto ekipa UDVDR-a PMŽ ogranak Ivanovec
3. mjesto ekipa UDVDR-a PMŽ ogranak Mihovljan
4. mjesto ekipaUDVDR-a PMŽ ogranak Donja Dubrava

Prve tri plasirane ekipe za primile zaslužene pehare.

Hvala  članovima ogranka UDVDR-a PMŽ Donja Dubrava za veoma dobroj organizaciji i logistiku, a posebna pohvala Marijanu Hajdinjaku za pripremu srnećeg gulaša. 

 Natrag