Najukusniji gulaš skuhali su članovi Lovačkog društva Fazan - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U subotu, 8. srpnja 2023., održano je natjecanje u kuhanju gulaša između općinskih udruga. Natjecalo za 12 dobravskih udruga. Za svaku udrugu je organizator natjecanja, Lovačko društvo „Fazan“ Donja Dubrava, osiguralo 5 kg mesa.
Nakon četverosatne pripreme gulaša, ocjenjivački sud u sastavu: Vladimir Štefić, Neven Lisjak, Branka Češnjak i Mario Mikulan, odabrao je najbolje. Prvo mjesto osvojili su članovi LD“Fazan“, drugi su bili dobravski fljojsari, a treće mjesto osvojili su slogaši.
Pobjednik je osvojio pehar i srnjaka, drugo mjesto nagrađeno je peharom i s 5 kg mesa, a treće s 3 kg mesa. Svi sudionici natjecanja primili su medalje.
Kako je pobjednik. LD „Fazan“ organizator natjecanja, oni se u se odrekli svoje nagrade te su srnjaka dobili članovi NK“ Fljojsar,“, 5 kg mesa članovi KUDa „Seljačka sloga“, s 3 kg mesa četvrti u poretku tj. NK „Dubravčan“.
Za objedničku ekipu kuhali su: Zoran Bocko, Milan Horvat i Marko Rašanec, a ceremoniju podjele nagrada vodila je pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela naše općine, Monika Žinić.Natrag