Dječji vrtići partneri projekta ZA OBITELJ II opremljeni novim didaktičkom opremom - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U sklopu projekta ZA OBITELJ II, čiji je korisnik Grad Prelog, a čije je financiranje osigurala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, nabavljene su didaktičke igračke i oprema za pet dječjih vrtića partnera na projektu. Iako ima pet partnera projekta, neki od njih su u projektne aktivnosti uključili i svoje područne odjele, te se provedbene aktivnosti provode na ukupno 9 lokacija, a one su: Dječji vrtić Fijolica Prelog koji je u provedbene aktivnosti projekta uključio i svoja dva područna odjela u Cirkovljanu i Draškovcu, Dječji vrtić Vesela loptica Prelog, Dječji vrtić „Kockavica“ Sveta Marija, Dječji vrtić Klinčec Donja Dubrava i područni odjel u Donjem Vidovcu, te Dječji vrtić Žibeki sa svoja dva područna odjela u Pribislavcu i Brezju.
Navedena oprema nabavljena je za potrebe provođenja jedne od glavnih aktivnosti projekta, a ona je osiguravanje usluge produljenog radnog vremena dječjih vrtića kod svih partnera projekta i to za 4 sata produljenja na svih 9 lokacija. Temeljem provedenog postupka jednostavne nabave odabran je najpovoljniji ponuditelj, tvrtka Ida didacta d.o.o. iz Zagreba s kojom je sklopljen Ugovor o nabavi opreme za dječje vrtiće (didaktičke igračke i oprema) u vrijednosti od 32.727,45 eura. 
Nove didaktičke igračke i opremu dječjim vrtićima partnerima projekta na svih 9 lokacija predao je gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.Natrag