Održan prvi ovogodišnji sastanak Odbora za turizam, prekograničnu suradnju i projekte EU Općine Donja Dubrava - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Odbor za turizam, prekograničnu suradnju i projekte EU Općine Donja Dubrava održao je 03.03.2023. prvi ovogodišnji sastanak. Sastanku su nazočili svi članovi, a raspravljano je o mnogim pitanjima koja su aktualna s prethodnih sastanaka te o nekoliko novih.
Temeljem prethodnih sastanaka Odbora, nastavljena je rasprava o nužnosti ažuriranja web stranice Općine Donja Dubrava. Predloženo je da se web stranica u prvom koraku doradi s kalendarom manifestacija i događanja na području Donje Dubrave. U drugom koraku predlaže se dodavanje podstranice za turizam koja bi se vezala uz sadržaje s društvenih mreža Visit Donja Dubrava, no za to će biti potreban kompletan redizajn stranice koji je najavljen za ovu godinu. Zbog svega navedenog, inicirat će se sastanak s Odborom za informiranje i obrazovanje, u suradnji s kojim bi se izradio konačan prijedlog za ažuriranje i/ili redizajn web stranice. Sa svrhom izrade spomenutog kalendara manifestacija i događanja na području Donje Dubrave, poslat će se i javno objaviti poziv s molbom za dostavu planiranih događanja, svim udrugama i ostalim institucijama. 
Dogovoreno je da se raspiše novi foto natječaj proljetno/ljetnog karaktera, s obzirom da je prvi foto natječaj bio zimske tematike. Raspis će biti otvoren od svibnja do kolovoza ove godine.
Na sastanku je raspravljano o novim dobravskim suvenirima, a s obzirom da postoji inicijativa jedne poduzetnice za kreiranje istih, članovi Odbora su se složili da se žele uključiti s idejama. Za potrebe nagradne igre društvenih mreža, izradit će se šalice s aplikacijom dobravskih motiva.
Dogovorene su daljnje objave na društvenim mrežama te podijeljena zaduženja za pripremu sadržaja, uz već dogovorene objave za nagradnu igru sa promotivnim šalicama te novi foto natječaj. Dogovoreno je da se dalje objavljuju i najave te izvještaji s važnijih događanja na području Donje Dubrave, što do sada nije bila redovita praksa.
Odbor je zaključio sastanak s dogovorom za skori ponovni sastanak uz prisustvo načelnika zbog informiranja o aktualnim planovima i projektima Općine Donja Dubrava.Natrag