Poraz košarkaša od prošlogodišnjeg prvaka - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

KK Dubravčan : KK Čakovec 52 : 72 
(17 : 14 , 16 : 21 , 11 : 21 , 8 : 16 )


KK„DUBRAVČAN“:Klipić Ka. 10, Krušelj V. 5, Raić F. 14, Kopasić L. Klipić Kr. 3, Ujlaki B. 5, Rhedmar L. 8, Ribić B. 5, Igrec K. 2, Trener: Lukša R.

U utakmicu protiv prošlogodišnjeg prvaka krećemo čvrsto i odlučno. Dobrom igrom u obrani i napadu u prvoj četvrtini u jednom trenutku vodimo i deset poena. Ipak ne uspijevamo održati solidnu prednost i gosti nam se približavaju na -3. Druga četvrtina se igra koš za koš ali ipak je gubimo za minimalni zaostatak na poluvremenu. I onda dolazi fatalna treća četvrtina, četvrtina koja nam je u mnogim utakmicama zadala glavobolje. Gosti se bude, njihova čvrsta igra u obrani za koju mi nemamo lijeka donosi im prednost od deset poena. Gubimo lopte nepreciznim dodavanjima, ne ulaze nam ni otvoreni šutovi a u gostu koriste svoju visinsku prednost te nam rade probleme u reketu. Samo borbenošću i požrtvovnošću uspijevamo koliko toliko im ne dozvoliti da se odvoje na veću prednost. U zadnjoj četvrtini već vidno umorni i nezadovoljni igrom u drugom poluvremenu jedva čekamo da utakmica završi. 
Nije sve tako crno, iako fizički slabiji pokazali smo da se možemo nositi s puno jačim protivnikom a ekipa Čakovca to svakako je. Višestruki prvaci lige, momčad sastavljena od prekaljenih veterana međimurske košarke koja je jedan od glavnih favorita za osvajanje lige i ove godine.Natrag