Još uvijek bez pobjede - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

KK „DUBRAVČAN : KK „MEĐIMURJE WILDBOARSI“ 67 : 80
( 17:21, 20:15, 13:26, 17:18 )


KK „DUBRAVČAN“:  Klipić K. 6, Krušelj V. 5, Raić F. 18, Žinić L.  Igrec K. 2, Ujlaki B. 5, Klipić Kr. Jakupak P. 20, Ribić B. 8, Kopasić L. Horvat B. Lisjak J. 3, Trener: Renato Lukša


U subotu smo upisali još jedan poraz protiv neporažene momčadi iz Čakovca. Gosti su zbog spriječenosti i bolesti ostatka igrača doputovali samo šestorica. Tu smo vidjeli šansu, izmorimo ih brzom igrom te konstantno pritišćemo i ne dozvoljavamo im priliku za odmor. 
Tako smo i krenuli, ipak gosti pokazuju da su tvrd orah te nam uspijevaju parirati u prvoj četvrtini.Suci dopuštaju vrlo grubu igru koja ipak više odgovara gostima. U drugoj četvrtini naš najbolji period, gosti fizički padaju, mi pritišćemo i uz kontre ulazi nam nekoliko trica te u jednom trenutku vodimo i deset razlike. Ipak i oni uspijevaju nešto ubaciti te na poluvrijeme odlazimo s +1.
U nastavku kao da izašla druga momčad, umjesto da nastavimo s brzom igrom mi usporavamo i prilagođavamo igru koja više odgovara gostima. U takvoj igri oni dominiraju a mi radimo sve više pogrešaka u napadu i obrani. Taj period gubimo s trinaest poena.
U zadnjoj četvrtini popravljamo dojam, nekoliko minuta prije kraja gotovo ih stižemo ali vidno umorni ne uspijevamo zadržati koncentraciju za završni udarac te gubimo susret s -13 poena zaostatka.
Izuzmemo li treću četvrtinu činjenica je da smo odigrali jednu od boljih utakmica ove sezone, čvrsto i borbeno u obrani a u napadu nas je konačno počeo služiti šut za tri poena. Uz to, popravili smo i slobodna bacanja, naš najveći hendikep u dosadašnjem dijelu.
Slijedi gostovanje u Koprivnici koja je uz jednu pobjedu i šest poraza s nama na dnu tablice.Natrag