OPGu Franje Misera zlatna diploma Ministarstva poljoprivrede - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Sajam zimnice i autohtonih proizvoda organiziran  je  u Zagrebu povodom Svjetskog dana hrane. Na Sajmu su  se  i ove godine okupili  proizvođači iz svih krajeva Republike Hrvatske koji su  posjetiteljima ponudili lokalne, tradicionalne i autohtone proizvode vrhunske kvalitete. 
U sklopu  Sajma, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede Ministarstva poljoprivrede organizirala je 4. ocjenjivanje prehrambenih proizvoda prerade biljnog podrijetla koje je održano 4. i 6. listopada 2022. u prostorijama Ministarstva poljoprivrede u Zagrebu.
U stručnom povjerenstvu za ocjenjivanje sudjelovali su profesori s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta i Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te djelatnici Uprave koji se bave preradama proizvoda biljnog podrijetla.
Svoj proizvod je prijavio i OPG Franje Misera. Stručno povjerenstvo ocjenjivalo je njegov namaz od lješnjaka. Njegov namaz osvojio je 19 od 20 mogućih bodova te mu je dodijeljena zlatna diploma Ministarstava poljoprivrede. 
Nagrađeni namaz moći ćete probati u subotu, 26.11.2022. u mjesnom parku, gdje će OPG Miser imati štand u sklopu adventskog sajama


 Natrag