Adventske radosti v Dobravi - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Donja Dubrava je već nekoliko blagdanskih sezona jedno od najljepše ukrašenih naselja u Međimurju, a ove će godine živnuti i po pitanju božićno-novogodišnjih događanja.
U suradnji sa svojim općinskim odborima i udrugama, Općina Donja Dubrava organizira čak tri događanja u vrijeme najljepšeg doba godine. Prvo na rasporedu je adventsko događanje već ove subote 26.11.2022., zatim Nikolinje na Dravi koje stiže dva tjedna kasnije 10.12.2022., te za kraj godine dječji doček u podne 31.12.2022.

"Adventske radosti v Dobravi" - 26.11.2022., 15:00-20:00

Prvog adventskog vikenda, točnije u subotu 26. studenog 2022., u centru Donje Dubrave će se na inicijativu općinskog Odbora za turizam, prekograničnu suradnju i projekte, po prvi puta organizirati adventski sajam s početkom u 15 sati, a trajat će sve do 20 sati. Na sajmu će se svojim proizvodima predstaviti brojni dobravski OPG-ovi i poduzetnici, a neće nedostajati ni ukusne gastro ponude i toplih napitaka za koje će se pobrinuti dobravske udruge. U popratnom programu od 15h nastupit će Puhački orkestar Donje Dubrave i djeca DV Klinčec te OŠ Donja Dubrava. Nakon svete mise, koja počinje u 17 sati, kod župne crkve će se zapaliti i prva svijeća na adventskom vijencu koji krasi prostor ispred crkve, uz svečani prigodni program crkvenog zbora i vrtićke djece.
Dođite i uživajte u Adventskim radostima v Dobravi!

Odbor za turizam, prekograničnu suradnju i projekteNatrag