Na humanitarnom teniskom turniru parova u Donjoj Dubravi, za MURID prikupljeno 39.000 kn - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Prepoznajući važnost djelovanja u interesu šire zajednice, Teniski klub Dubravčan iz Donje Dubrave, u subotu 21. svibnja 2022. godine, organizirao je 2. humanitarni teniski turnir parova kao doprinos humanitarnoj akciji ZA PRVIH 1000 DANA DJETINJSTVA za izgradnju Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID.
Kroz uplatu kotizacija, kupnju tombola te dobrovoljnih priloga za piće, grah doniran od strane Općine Donja Dubrava, tijesto za langoše donirala je pekara Sjemenka, a  langoše su pripremile vrijedne ruke članica Udruge žena Donja Dubrava, prikupljeno je 39.000 kn.
Turnir je okupio 28 muških i mješovitih parova. 
U kategoriji muških parova pobjedu je odnio par Filip Fabić/Miro Pogorelec koji je svladao Domagoja Kuzmića i Marina Hrupeca, dok su u kategoriji mješovitih parova Nicole Mikulan i Marko Ujlaki bili bolji od para Tea Oto/Neven Drabić. 
U dječjem kutku za igru, na raspolaganju je bio MURID-ov tepih te veliki napuhanac koji je financijski osigurala dobravska ekipa "kava nedjeljom".
Sjajan odaziv, posjećenost i rezultati ovog humanitarnog turnira, potvrda su da je ovakva inicijativa prepoznata vrijednom svakog oblika podrške te da upravo pojedinci udruženi u solidarnosti mogu biti važni pokretači u zajednici. Želja je uprave kluba da ovakav vid turnira bude redovito dio godišnjih aktivnosti kluba. Zahvaljujem svim sudionicima, posjetiteljima, angažiranim pojedincima te mnogobrojnim donatorima koji su svojim donacijama u hrani, piću i gotovo 500 nagrada za tombolu dali nemjerljiv doprinos ovom turniru, izjavio je Stanislav Žinić, predsjednik Teniskog kluba Dubravčan. 
Silvija Pucko, ravnateljica MURID-a, ističe: U ovim teškim pandemijskim i ratnim vremenima, izuzetno je stresno i izazovno stremiti viziji izgradnje Centra za ranu intervenciji u djetinjstvu MURID. Iz dana u dan i iz projekta u projekt osjećamo goruću potrebu za ovakvom vrstom programa jer roditelje i djece u potrebi sve je više i više. Okolnosti u kojem civilno društvo stvara intersektorski sustav rane intervencije neminovno traži osvještavanje i udruživanje s cijelom zajednicom kojoj će ovakav Centar postati i ostati trajna vrijednost. Hvala Teniskom klubu Dubravčan što je s nama u svim našim borbama i što stvara primjer zajednice koja se brine!
Na kraju organizator upućuje veliku zahvalu svim vjernim sudionicima iposjetiteljima ovog događaja uz poziv "Vidimo se iduće godine u Donjoj Dubravi!"


TK DubravčanNatrag