Obavezno cijepljenje pasa protiv bjesnoće & prodaja kokoši - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Ovim putem pozvala bih sve mještane Donje Dubrave na cijepljenje pasa protiv bjesnoće koje je i dalje obavezno, razlika je tome da li se pas mora cijepiti svake godine ili svake druge, što ovisi o dosadašnjem statusu vakcinacije. Ukoliko netko ima nedoumica oko idućeg datuma cijepljenja neka slobodno kontaktira Veterinarsku ambulantu Donja Dubrava. Dostupni smo na broj telefona: 040/688 - 936 ili 099 529 8920 (Mateja) ili 098 491 629 (Tonček). 
Uz obavezno cijepljenje pasa provodi se i obavezna dehelmintizacija pasa, odnosno čišćenje pasa (i mačaka) od crijevnih parazita koji su zarazni i za ljude, time štitimo ne samo zdravlje kućnih ljubimaca nego i nas samih, posebno naše djece koja provode vrijeme sa svojim ljubimcima. S time na umu skrenula bih pažnju vlasnike mačaka da se također pobrinu za njihovo zdravlje, posebno zato jer su mačke kao pravi lovci prisutni sve posvuda u našim dvorištima. U asortimanu ambulante imamo preparate protiv nametnika u obliku tableta i ampula. Sa porastom temperatura "aktivirali" su se  i oni drugi nametnici, a to su krpelji, dok sezona buha nikada niti ne prestaje, pa ovim putem podsjećam da i protiv ovakvih nametnika imamo rješenje - ampule, tablete i/ili ogrlice sa produženim djelovanjem.
Za sve one buduće i bivše "farmere" traju predbilježbe za bijele kokoši teške linije, isporuka je 05.04.2022. godine, na gore navede brojeve. Cijena je 35.00 kuna po komadu. 


Srdačan pozdrav!

Mateja Padavić, dr. med. vet.  (Cakova:)Natrag