Dodjela Ugovora o sufinanciranju za Dječji vrtić „Klinčec“ Donja Dubrava - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Dana 12.05.2021. godine u Rugvici uručeni su Ugovori o sufinanciranju dječjih vrtića. Potpisane Ugovore, ispred Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, svečano je uručila načelnica Sektora za demografski razvoj Ivana Udovičić, koja je naglasila da se kroz poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima podiže standard predškolskog odgoja i obrazovanja, ali i olakšava mladim roditeljima usklađivanja poslovnog i privatnog života. Također, ulaganjem u infrastrukturu ublažavaju se i regionalne nejednakosti u dostupnosti usluga predškolskog odgoja.
Okupljenima su se u Rugvici obratili domaćin, načelnik Općine Rugvica g. Mato Čičak, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i fondove EU Zagrebačke županije g. Damir Fašaić, načelnik Općine Dubrava i saborski zastupnik g. Tomislav Okroša te gradonačelnik Grada Zaprešića g. Željko Turk.
Prema Pozivu za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2021. godini uvjete za sufinanciranje projekata ostvarila su 103 grada i općine. Općina Donja Dubrava dobila je 133.389,00 kn za poboljšanje materijalnog i smještanog kapaciteta djece jasličke dobi nadogradnjom i adaptacijom dijela zgrade vrtića. Slijedi raspisivanje javne nabave, te nakon provedenog postupka, realizacija radova.


PROČELNICA
Monika ŽinićNatrag