Garderobni ormarići u našoj školi - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Nova 2021. godina, osim dugo očekivanog povratka u školske klupe, učenicima je donijela još jednu radost. U školskom holu dočekali su ih novi garderobni ormarići.  Upotreba garderobnih ormarića trenutno je omogućena učenicima od 1. do 5. razreda, a u tijeku su pregovori za postavljanje ormarića  i za kompletnu predmetnu nastavu.
Korištenjem ormarića kod učenika se razvija osjećaj odgovornosti i čuvanja školske imovine, a smatramo da je njihovim  postavljanjem povećana higijena, postignuta veća urednost hodnika kao i cjelokupnog prostora škole.  Koristimo ovu priliku kako bismo zahvalili Općini Donja Dubrava i načelniku Marijanu Vargi na stalnom ulaganju u razvoj dobravske škole i na sufinanciranju nabave garderobnih ormarića. 
Prilikom posjeta školi, načelnik je naglasio kako smatra da je naša škola dobar primjer obrazovne ustanove  koja uvijek teži stvaranju boljeg i kvalitetnijeg radnog okruženja za svoje učenike.  Ravnateljica je ispred učenika i djelatnika škole načelniku zahvalila na  stalnom ulaganju u školu kao i potpori za razvoj škole.
U protekloj godini u našoj se školi odvijao čitav niz investicija - energetska obnova, ulaganja u obnovu školske knjižnice, uređenje učionice za likovnu i glazbenu kulturu, no s investicijama još ne planiramo stati  jer su mnoge ideje još na čekanju.


 Natrag