Žensko tenisko popodne u Donjoj Dubravi - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Teniski klub Dubravčan iz Donje Dubrave organizirao je prijateljski ženski turnir na kojem su sudjelovale članice domaćeg i prijateljskog Teniskog kluba Varteks iz Varaždina. Petnaestak igračica snagu je odmjerilo na dva donjojdubravska terena, a imperativ je s krajnjeg rezultata premješten na druženje i razmjenu iskustava. Igralo se pojedinačno i u parovima, a djevojkama su se na druženju pridružili i muški članovi i supruzi koji su ovaj put bili zaduženi za pripremu jela.
- Moram napomenuti da su neki od članova zagriženi tenisači te im je teško palo provesti cijelo popodne bez igranja tenisa, no u ulozi kuhara i komentatora su se također izvrsno snašli jer ipak je ovo popodne bilo rezervirano za naše žene koje su svoju rekreaciju shvatile ozbiljno te su na terenima svaki dan, rekao je predsjednik kluba Stanislav Žinić.
Na druženju je dogovoren uzvratni prijateljski susret u Varaždinu, a tenisačice su cijelo popodne iskoristile za razmjenu savjeta uz dobre partije tenisa u veseloj atmosferi.


Martina Kovač RadmanićNatrag