Proslavljeno 230. obljetnica Župe sv. Margarete i 30 godina svećeničke službe župnika Mirka Pilaja - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Na blagdan sv. Margarete, 13.07.2019. godine, svečano je proslavljeno 230. obljetnica Župe sv. Margarete i 30 godina svećeničke službe župnika Mirka Pilaja u našoj župi. Svečanost je počela procesijom sa župnog dvora u kojoj su sudjelovali: vatrogasci, mladi slogaši u narodnim nošnjama, a pratio ih je Puhački orkestar Općine Donja Dubrava.
Svetu misu u prepunoj župnoj crkvi predvodio je varaždinski biskup msg. Josip Mrznjak, a koncelebriralo je još 10 svećenika. Poslije svete mise predstavljen je knjiga župnika Pilaja „Moj svakodnevni razgovor s Bogom preko leptira“.
Knjigu su predstavili akademik Dragutun Feletar i dekan donjomeđimurskog dekanata preč. Antun Hoblaj te biskup Mrzljak koji je napisao predgovor za knjigu. U glazbenom dijelu predstavljanja knjige sudjelovali su fra Miroslav Petrac i akademski glazbenik Martin Srpak.
Župnik Pilaj na kraju se svečanosti zahvalio svim koji su sudjelovali u proslavi te svima koji su pomogli izdavanje knjige.Natrag