Priopćenje OO SDP-a Donja Dubrava - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Općinska organizacija SDP-a Donja Dubrava nezadovoljna je odlukom predsjednika Općinskog vijeća gosp. Mikulana iz stranke Laburista da ostane suzdržan te da, bez obzira na dano obrazloženje, prešutno podrži rušenje proračuna za 2019. godinu i poziva na nove izbore. Razočarani, raskidamo daljnju suradnju s Laburistima i ograđujemo se od njihovog djelovanja u Općinskom vijeću. Naglašavamo da je neprihvaćanjem proračuna izravno ugrožen razvoj i napredak Donje Dubrave u idućoj godini te provođenje svih projekata koji su započeli s realizacijom.  
Još nije kasno, još se može djelovati i u drugom pokušaju prihvatiti proračun. Pozivamo sve vijećnike da razmisle, sjednu zajedno i dogovore se. Razveselite mještane u ovo predblagdansko vrijeme! Nemojte stvarati zabrinutost u javnosti. Što će biti dalje ako se ne izglasa proračun? Odgovor je da će se zaustaviti provođenje EU projekata i suradnja s drugim lokalnim zajednicama te ćemo i druge dovesti u neugodan položaj. 
Stajalište SDP-a Donje Dubrave je da je svaki proračun bolji od privremenog financiranja jer će time Općina biti u svojevrsnoj blokadi, a sve zbog netrpeljivosti nekoliko vijećnika prema legalno izabranom načelniku Marijanu Vargi. 
Veselili smo se da će započeti odobreni projekti koji bi uljepšali i poboljšali život u Dobravi. Sada na to možemo zaboraviti!  Sve će stati. Hoćemo li ići na nove izbore? U novi, nepotreban trošak? Jeste li bitni vi, mještani, je li bitan napredak ili je bitna svađa, ismijavanje i omalovažavanje načelnika? Mi u SDP-u se pitamo zašto naša Dobrava postaje prepoznatljiva po odlukama koje zaustavljaju svaki napredak? Nadam se da svi znamo odgovor. 
Razmislimo i izrazimo svoje nezadovoljstvo! Založimo se za zajedništvo jer se samo tako možemo izboriti za boljitak svih nas! Tko će, ako ne mi!

        Predsjednica OO SDP-a:  
        Mihaela Martinčić
                                                           

Natrag