Vatrogasci slave 130. rođendan - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Dobrovoljno vatrogasno društvo Donja Dubrava ove godina obilježava 130. godina postojanja i uspješnog dobrovoljnog rada. Ovaj je jubilej posvećen svim generacijama naših članova koji su dobrovoljno i nesebično svih ovih godina bili spremni žrtvovati svoje slobodno vrijeme, sredstva, zdravlje, a nerijetko i svoje živote za spas i dobro onih kojima je njihova pomoć u tom trenutku bila najpotrebnija. 

Proslava će se održati 23. lipnja 2018. godine, a zbog važnosti obljetnice i mnogobrojnih gostiju slobodni smo zamoliti Vas za pomoć u organizaciji. Svaka vaša materijalna ili financijska pomoć bit će domaćinski utrošena dijelom na organizaciju proslave, a dijelom za nabavu opreme kojom se koristimo u našem svakodnevnom radu i možete biti sigurni da ćemo svaku vašu pomoć itekako znati cijeniti i na njoj Vam biti zahvalni.

U skladu sa tradicijom pomaganja društvu u ovakvim prilikama, slobodni smo Vam ponuditi otkup tradicionalnih VATROGASNIH ČAVLIĆA i VATROGASNE SPOMEN-TRAKE. Oba simbola trajno se čuvaju  u našim prostorijama, a na njima je otisnuto, odnosno izvezeno, ime pojedinca ili obitelji koja je bila donator proslave. 

Cijena ČAVLIĆA iznosi 200 kn, a cijena SPOMEN-TRAKE iznosi 300 kn. 

Uplatu možete izvršiti najkasnije do 31. 5. 2018. 
a) uplatnicom tako da na nju upišete svoje ime i prezime te odgovarajući iznos
(br. žrn.   br. rn: PBZ  HR 57 2340009-1116016116    /     OIB: 89457478153)
b) osobno kod blagajnika društva Brljak Branka

Ukoliko Vam mogućnosti dopuštaju pomoći nam većim iznosom, bit ćete uvršteni u popis sponzora, a na samoj svečanosti uručit ćemo vam PLAKETU ili ZAHVALNICU. 

Imajući u vidu našu dosadašnju uspješnu suradnju, svi vatrogasci Donje Dubrave unaprijed Vam se zahvaljuju.
 
VATRU GASI, BRATA SPASI!
                                                                                                     

P.S. Za sva pojašnjenja možete nas kontaktirati na brojeve telefona:
• zapovjednik Žinić Vladimir 098 954 02 69
• blagajnik   Branko Brljak   098 912 46 63

Natrag