Kuglači održali izbornu skupštinu - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U subotu 07.04.2018. je održana izborna skupština KK Dubravčan, koju je otvorio predsjednik Antun Horvat i riječ predao predsjedavajućem Ivica Varga. Izvješće o radu u 2017 je podnio također predsjednik kluba u kojem je istaknuo veliki uspjeh osvajanjem 3. mjesta u prvenstvu klubova. Izvješće o financijskom poslovanju pročitala je blagajnica Marina Dolenec dok je u ime nadzornog odbora Josip Čižmešija potvrdio vjerodostojnost istih. Nakon iznesenih planova za 2018-tu godinu razvila se diskusija po istima koju je počeo načelnik općine Marijan Varga, a nastavili su predstavnici udruga i članovi kluba. Starom rukovodstvu je raspušteno, a u novi izvršni odbor izabrani su:
- Antun Horvat, Davor Fabić, Marina Dolenec, Branko Horvat, Josip Čižmešija, Franjo Miser, Željko Šimunić, Mladen Hunjadi i Marino Vincek
Nadzorni odbor: Tomislav Hraščanec, Zoran Vučenik, Dario Lukša
Stegovni sud: Branko Klarić, Valentina Mikulan, Mladen Ganžulić.
Zahvalnice za posebne zasluge i suradnju su primili: Dražen Miser, Anđelko Crnčec i KS Koprivničko-križevačke županije. Za sezonu 2016/17 najboljim igračima su proglašeni Zoran Vučenik i Davor Fabić.

Natrag