Opet porazom u novu sezonu - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Na otvorenju nogometne proljetne sezone 2017/2018. godine -   II. međimurske lige, skupina A, nogometaši NK “Dubravčan“ kao domaćini doživjeli su neočekivani poraz od posljednje plasirane NK „Mladosti“ iz Ivanovca sa rezultatom 1: 3 , (poluvrijeme 1:0). Standardno „Dubravčan“ je imao premoć na terenu tokom cijele utakmice, a pogotovu u prvom poluvremenu kada je propustio nekoliko prilika za gol, a gosti su brzim kontrama došli do golova odnosno pobjede. „Dubravčan“ je poveo u 38. minuti golom Nikole Blažinčića. U drugom poluvremenu gosti su izjednačili u 57 minuti, a gol odluke pao je u 73. minuti. Gosti su pobjedu potvrdili u 90.minuti.  Valja napomenuti da kod rezultata 2.1 za goste „Dubravčan“ nije iskoristio jedanaesterac.
Sastav: Sandro Vidović, Mišel Andrlon  Dominik Jadan -kapetan, Ivan Hajdinjak, Marko Matulin, Dejan Švenda, Dražen Horvat, Goran Posavec, Nikola Blažinčić, Lovrko Rebrek i Dalibor Međimurec.   - rezerve: Tomica Međimurec, Damir Ribić, Karlo Hraščanec, Luka Buković, Ivan Horvat i Damjan Jadan.  Ušli u  igru u drugom poluvremenu Damir Ribić (50 minuta) umjesto Lovre Rebreka, Damjan Jadan (74 minuta) umjesto Dalibora Međimurca i Luka Buković (74 minuta) umjesto Damira Ribića.  
            Na tablici sa 35 bodova „Dubravčan“ se i nadalje nalazi na drugom mjestu. 
Idućem kolu „Dubravčan“ gostuje u Donjem Vidovcu  kod „Vidovčana“. Utakmica se igra u nedjelju, 25.03.2018. godine s početkom u 16:30 sati.

Natrag