Najbolji tenis u Međimurju igra se v Dobravi - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

     Potvrdila je to ekipa „Dubravčana-1“ koja je pobijedila u finalu Veteranske lige Međimurja i treći put zaredom postala najbolja veteranska ekipa Međimurja. 2015.-ta, 2016.-ta i 2017.-ta ostat će zabilježene zlatnim slovima u povijest Teniskog kluba „Dubravčan“. 
Ovo natjecanje održava se dvadeset drugu (22.) godinu zaredom i samo nekolicina ekipa mogu se pohvaliti da su tri puta uzastopce osvajale tutulu najbolje!!! To su ekipe“ Franjo Punčec“ Čakovec,  „Jug-1“ Čakovec i „Dubravčan“ D.Dubrava.
Povijesni uspjeh kluba redom su ostvarili: Stanislav Žinić /kapetan/, Filip Kos, Boris Kuharić, Miljenko Novak, Davor Vurušić , Goran Borović i Kristijan Krušelj. Ekipa „Dubravčana“ cijele je godine bila dominantna i ostvarila sve pobjede u grupnom dijelu natjecanja kao i u samoj završnici lige. Ovime je podigla kvalitetu natjecanju na viši nivo i opravdala ulogu favorita Veteranske lige Međimurja.
Finalni meč odigran je u nedjelju 15.10.2017. na prekrasnom kompleksu u Prelogu,a protivnik našoj ekipi bio je istoimeni domaćin, ekipa „Preloga-1“. Svojim prisustvom finale su uveličali predsjednik Teniskog saveza Međimurja g. Zvonimir Vertuš i povjerenik lige g. Bojan Ružić. Nakon odigranih mečeva u singlu rezultat je bio 3:2 za D.Dubravu, a pobijednički bod u igri parova donose B.Kuharić i S.Žinić sa uvjerljivih 6:0;6:2!
Kapetan domaćih g. Alojzije Šestan mogao je na kraju samo stisnuti ruku kapetanu Stanislavu Žiniću i priznati da je ove godine pobijedila bolja ekipa.
Nakon odigranog susreta slijedi zajednički ručak u hotel „Kralj“ poslije kojeg počinje slavlje ekipe „Dubravčana“ i otvaranje pobjedničkog šampanjca! 
Živjeli!

Natrag