Pobjeda za povratak na vrh - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Nakon neuspješnog otvorenja (poraz protiv Orehovice) nogometne sezone 2017/2018. godine -   II. međimurske lige, skupina A, nogometaši NK “Dubravčan“ u 2. kolu kao domaćini upisali sigurnu pobjedu od 6:0 protiv NK"Omladinac" iz Držimurca  i tako popravili ukupni dojam starta u prvenstvo. U prvom i u drugom poluvremenu „„Dubravčan“ je imao premoć na terenu. Pitanje pobjednika bilo je riješeno u prvih 20 minuta prvog poluvremena kada je bilo 3:0 za „Dubravčan“. Strijelci za „Dubravčan“ bili su redom Nikola Bažinčić u 7. minuti, Benjamin Brljak u 15. minuti, Dejan Švenda u 20. minuti, Dejan Švenda u 65. minuti, Karlo Hraščanec u 75.  minuti i Miroslav Lovrek u 77. minuti.   
Sastav: Tomica Međimurec, Goran Klemenčić, Dominik Jadan -kapetan, Lovro Balažinec, Matija Črnila, Benjamin Brljak, Miroslav Lovrek, Dejan Švenda, Atila Šolo, Goran Posavec i Nikola Blažinčić,   - rezerve: Dražen Horvat, Damir Ribić i Karlo Hraščanec.  Ušli u igru u prvom poluvremenu Dražen Horvat  (30 minuta) umjesto Benjamina Brljaka, te u drugom poluvremenu Karlo Hraščanec (70 minuta) umjesto Atile Šole i Damir Ribić (72 minuta) umjesto Dejana Švende.
Iduće kolo „Dubravčan“ gostuje NK „Mladosti“ iz Ivanovca. Utakmica se igra u nedjelju, 03.09.2017.  s početkom u 17:00 sati.

Natrag