Izađimo na izbore i odlučimo razumno za nastavak razvoja Dobrave - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Poštovani, 

vođenje Općine jedan je proces koji ne treba osobe pune slatkorječivosti, mislilaštva, soliranja, iznošenja stalne negativne kritike bez davanja rješenja kao i vjerovanja u mogućnost provođenja mjera koje uopće nisu i ne mogu biti u domeni poslova Općine.

Svaki je uspjeh, u bilo kojem segmentu života, temeljen na ekipi koja je posložena tako da je ona funkcionalna, održiva i da ostvaruje rezultate, bila to obitelj na čelu s ocem ili majkom, sportska ekipa na čelu s kapetanom ili u ovom našem slučaju – Općina na čelu s načelnikom.

Upravo takva ekipa, željna razvitka mjesta u kojem živimo, bili smo prije četiri godine kad smo preuzeli vođenje Općine. Smatramo da smo u tom ostvarenju uspjeli i stoga sada ponovno, kao ekipa uz nova mlada lica koja se ne ustručavaju izložiti i pomoći svome mjestu, želimo nastaviti raditi na razvoju Dobrave.

Imamo pripremljene projekte, imamo znanja, iskustva i volje, imamo Darka Horvata koji nam je u Zagrebu otvorio sva vrata potrebna za finalizaciju projekata te koji nam je i dalje željan pomoći u svakoj situaciji ostvarenja projekata koji će oplemeniti Dobravu.

Zaista želimo da svi ti novi projekti postanu zadovoljstvo svih vas i da nam budućnost svima skupa bude svjetlija, a život v Dobravi ugodniji. Dražen Miser
Za načelnika Dražena Misera
zaokružimo 2

Za listu kandidata za Općinsko vijeće, čiji je nositelj Dražen Miser, 
zaokružimo broj 1

Za župana Međimurske županije, našeg Dobravčana Darka Horvata, 
zaokružimo 2

Za listu članova Županijske skupštine Međimurske županije, čiji je nositelj Darko Horvat, 
zaokružimo broj 2

Koalicija
HDZ-HSS-HSLS

Natrag