Obavijest o izlasku na lokalne izbore Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata. - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati Ogranak Donja Dubrava na ove lokalne izbore izlazi sama. Na neka pitanja u javnosti zašto sami, nakon niz zajedničkih izlazaka na lokalne izbore zajedno, pojasniti ću razlog. 
Naime, početkom mjeseca studenog 2016. godine, predsjednica SDP-a Mihaela Martinćić iskazala je pred članovima HNS-a prijedlog SDP-a D. Dubrave, a nakon desetak dana to ponovila da će SDP na lokalne izbore sam. Stranačka tijela HNS-a su to prihvatila i počele su pripreme za samostalan izlazak na lokalne izbore. Krajem veljače predsjednica Mihaela obavještava da bi oni ipak sa nama, no kako smo mi već donijeli stranačke odluke o samostalnom izlasku na izbor i počeli pripreme nismo mogli prihvatiti prijedlog. Zaključak je ostao da nakon izbora zajedno surađujemo.
Dakle, nikakvog raskola ili svađe između naših dviju bliskih stranaka nije bilo. HNS Donje Dubrave želi zahvaliti SDP-u za 12 godina uspješne suradnje u kojoj je realizirano niz projekata, te vjerujemo da će se ta suradnja nastaviti, ali i proširiti sa svim političkim strankama.
  
HNS D. Dubrave ovako je za predstojeće lokalne izbore 2017. formirao listu za Općinsko vijeće:
1. Marijan Varga (Nositelj liste) 
2. Vladimir Čituš
3. Nada Lisjak
4. Zoran Horvat
5. Josip Ribić
6. Zlatko Ljubek
7. Tatjana Čmrlec
8. Ines Zvonar
9. Marina Horvat
10. Jacinta Balog
11. Mijo Punčikar

 Želja nam je pomladiti i osvježiti listu imenima koja do sada nisu bila u Općinskom vijeću, vodeći brigu o zastupljenosti svih Dobravskih struktura (gospodarskih, obrazovnih, kulturnih, sportskih, vatrogastva, europskih integracija, turizma itd…). 
No kako niz dobrih imena nismo mogli staviti na listu, pripremili smo te osobe za Općinske odbore.  

Uz pozdrav svim Dobravčicama i Dobravčanima


  PREDSJEDNIK
  Marijan Varga

Natrag