Zahvala ljudima velikog srca - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Minule nedjelje organizirana je humanitarna nogometna utakmica za pomoć Niki Paheku. Humanitarnom utakmicom između NK „Dubravčan“ i NK „Mladost“ iz Svete Marije ispunjen je jedan cilj, napravljen jedan korak za pomoć našem Niki. Mi kao organizatori ove akcije, dok smo pokucali na bilo koja vrata ili nazvali neki broj već u startu smo osjetili veliku podršku za našeg Niku, što nas je samo još više motiviralo. Svi su prionuli poslu te smo probali što kvalitetnije organizirati ovu akciju. 

Tog dana na sportskom parku „Krbulja“ skupilo se oko 400 ljudi. Svi su oni došli u pomoć. Bilo je tu mnogo navijača, igrača iz brojnih klubava diljem Međimurja te  iz susjedne Podravine, kao i mnogo ljudi velikog srca. Na samom kraju akcije, dok se povukla crta ukupno se prikupilo 36.210,00 Kn.

Ovom prilikom htjeli bi se zahvaliti : nogometnom klubu „Mladost“ iz Svete Marije, „Sam Prometu“ d.o.o., Pekari „Sjemenka“, Gostionici „Mlin“, Slavenu Ujlaki, Larisi Golec, Iliji Mariću, Janji Kovač , Nikoli Miseru, Udruzi žena Donja Dubrava koji su pomogli u organizaciji ove humanitarne utakmice, te portalima : donjadubrava.hr, liganadlanu.com, emedjimurje.hr, mnovine.hr, emedjimurje.hr i Studiu M koji su medijski popratili ovaj događaj.
Veliko hvala svima koji ste na bilo koji način novčano pomogli u ovoj humanitarnoj akciji, te pokazali veliku dobrotu za našeg Niku,  kojemu želimo brzo ozdravljenje !
Kako su troškovi liječenja veliki, pozivamo Vas i ovom prilikom da svoj dobrovoljni prilog možete uplatiti na Žiro Račun Nike Paheka : HR0623400093112074983  
  Hvala SVIMA !
  NK Dubravčan

Natrag