Odgovor Hrvatske poštanske banke načelniku Miseru - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Nakon najave zatvaranja  poslovnice banke u našoj općini, načelnik Dražen Miser poslao je upit drugim bankama s prijedlogom da u našem mjestu otvore svoju poslovnicu. 
Odgovor na upit načelnika, Hrvatske poštanske banke, možete pročitati nastavku…

Poštovani gospodine Miser, 
zahvaljujemo Vam što ste iskazali interes za suradnju sa Hrvatskom poštanskom bankom i poklonili nam svoje povjerenje, te nam omogućili da se obratimo stanovništvu Općine Donja Dubrava. Prema našem zajedničkom dogovoru pripremili smo pismo za stanovnike Općine, koje Vam dostavljam u prilogu. 
Molim Vas za daljnji dogovor oko distribucije, te eventualnih potreba oko našeg dolaska za prezentaciju Banke.
 
Još jednom zahvaljujem na suradnji.
 
Lijepo pozdravljam, 
 
Alenka Erdelja
Direktor Regionalnog centra
Poštovani,

Hrvatska poštanska banka je najveća banaka u hrvatskom vlasništvu kojoj je povjerenje ukazalo 640.000 građana, naših  klijenata kojima su na raspolaganju 53 poslovnice i više od 300 bankomata kao i više od 1000 poštanskih ureda. Po broju klijenata četvrta smo banka u Hrvatskoj, prvi smo po preporukama klijenata i među vodećima po njihovu povjerenju. 

Dostupnost i pristupačnost klijentima te pružanje najbolje moguće usluge predstavljaju prioritet u našem poslovanju. Klijentom HPB-a, osim u poslovnicama Banke, možete postati i dolaskom u najbliži poštanski ured gdje brzo i jednostavno možete odabrati potrebne proizvode i usluge Banke i ugovoriti nenamjenski gotovinski kredit.

Za Vas iz naše ponude izdvajamo:
HPB tekući račun/HPB Kombinacija
• omogućava povoljnije uvjete poslovanja i brz pristup novcu na računu
• uz HPB-ov tekući račun, ostale usluge odabirete sami, u skladu s potrebama i slažete vlastitu HPB Kombinaciju koja omogućuje niz bankarskih i nebankarskih pogodnosti 
mHPB - najnaprednije mobilno bankarstvo u Hrvatskoj
• Osim korištenja mBankinga i mTokena s većim brojem usluga, pruža prikaz poslovnica i bankomata, mogućnost ugovaranja sastanaka u Banci, pregled tečajne liste, valutni kalkulator te kontakt podatke
Pošta&HPB MasterCard kartica
• prvi zajednički proizvod HPB-a i Hrvatske pošte
• MasterCard beskontaktna kartica koja omogućava izbor otplate troškova u cijelosti ili na rate
HPB krediti po mjeri
• sve vrste nenamjenskih i namjenskih kredita
• i u kunama i uz valutnu klauzulu
• uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu
Gotovina bez naknade  
       •   kao klijent HPB-a gotovinu bez naknade podižete na više od 1.500 isplatnih mjesta (sve poslovnice i bankomati Banke, svi poštanski uredi i poslovnice FINA-e) 

Bit će nam zadovoljstvo predstaviti Vam naše proizvode i usluge i ispuniti Vaša očekivanja kako biste se pridružili našim vjernim i zadovoljnim klijentima. Potražite nas u poslovnici Hrvatske poštanske banke u Čakovcu na adresi Masarykova ulica 28 ili u najbližem uredu Hrvatske pošte.

Vaša Hrvatska poštanska banka.

Natrag