Kao su „radili“ općinski vijećnici naše Općine ? - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Birači su ih u Općinsko vijeće izabrali 2013. godine i pred njima je još godina i pol dana rada da kraja njihovog  mandata. One koji su ih birali zasigurno zanima kako ih zastupaju u tom najvišem općinskom predstavničkom tijelu, zanima ih dolaze li na sjednice, zanima ih koliko  su u službi birača? Konačno, to će im biti orijentir za iduću godinu kada će ponovno na lokalne izbore.
Podatke o nazočnosti sjednicama podastro nam je gospodin Ivan Štefić, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine. Šteta što nemamo i podatke koliko se je puta koji vijećnik  uključivao u rasprave jer je i to jedan od relevantnih podataka njihova rada i aktivnosti.
U minuloj godini je odrađeno 14 sjednica. Na svima njima su bili Zlatko Haramija(HDZ), predsjednik OV-a, Marijan Pongrac(HDZ), Damir Vidović(HSLS)  Tomislav Jakupak(HDZ) i Stjepan Lisjak(nezavisni), Marinko Lisjak(HSS), Slobodanka Zvonar(HNS) i Mario Mikulan( Hrvatski laburisti) bili su na 13 sjednica. Zoran Horvat(HNS) i Mihaela Martinčić (SDP) bili su na 12 sjednica, a Marijan Varga na njih 9.
Kako je rekao pročelnik  svi koji su izostali sjednicama svoj su izostanak pravodobno opravdali.
Spomenimo i to kako su na sjednicama redoviti bili i načelnik Dražen Miser(HDZ) te njegov zamjenik  Dragutin Mikulan(HDZ).

Natrag