"Fljojsari" održali godišnju Skupštinu - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Nautički klub Fljojsar  s radom je započeo 2006. godine i danas u svojim redovima okuplja 70-tak zaljubljenika u nautiku i rijeku Dravu.  
U subotu 7. veljače, u kavani Opera održali su svoju  godišnju  izvještajnu Skupštinu,  na kojem je umjesto predsjednika Darka Punčikara, koji je bio opravdano odsutan, o radu i planovima kluba govorio dopredsjednik Miroslav Duhović. Uz redovite aktivnosti i manifestacije koje organiziraju prošle je godine posebna pozornost posvećena uređenju obale i pristupa oko budućeg doma Fljojsara koji se uređuje na nekadašnjoj skeli Zrinski. 
Lani su uredili strop i pod te su pokrenuli postupak za ishođenje dozvole za preregistraciju skele u plovni objekt. Skupštinu je vodio Dražen Miser koji je najavio da uređenje doma na vodi planiraju završiti ove godine. Duhović je u planu za ovu godinu spomenuo organizaciju Smotre dravskih plovila koja se tradicionalno održava 1. svibnja i Dravske regate – ekipnog natjecanja u veslanju u muškoj i ženskoj kategoriji. 
Planira se spust Dravom do Vukovara, a krenut će i u lov na labuđe pero u Prelog i zlatarski prsten u Donji Vidovec. U ime Općine Donja Dubrava riječi podrške i čestitke za dobar rad uputio im je predsjednik Općinskog vijeća Zlatko Haramija. Uz predstavnike općinskih udruga, na skupštini su bili i predstavnici srodnih klubova iz Preloga i Donjeg Vidovca.

Natrag