Nicole Mikulan u polufinalu austrijskog državnog prvenstva - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Trinaestogodišnja igračica Tenis kluba Purkersdorf  /Beč, Austrija/,  Nicole Mikulan nastavlja s odličnim rezultatima i u prvim danima 2015.-e godine. Ove godine natječe se u kategoriji U14 /djevojčice do 14 godina/ gdje je od konkurentica mlađa i do dvije godine. Na tamošnjem državnom prvenstvu u Gotzisu plasirala se u polufinale pojedinačnog dijela turnira kao i u polufinale parova. U pojedinačnoj konkurenciji izgubila je od treće nositeljice i državne prvakinje Emily Meyer 6-0;6-2 da bi u paru sa Dalilom Klokic bila zaustavljena u polufinalu od  kasnijih pobjednica Emily Meyer i Nine Geissler rezultatom 6-2;6-0.
U samom početku Nicole nije ni planirala igrati na turniru no uz nagovor supervizora i sponzora turnira NOTV odlučila se priključiti ždrijebu. Odluka je bila prava! Ovim velikim uspjehom Nicole je skupila vrijedne bodove za svjetsku U14 rang listu te će na sljedećim turnirima imati direktan plasman na turnire. Veliki je to poticaj za cijeli tim koji se brine od karijeri talentirane  tenisačice. Posebno ponosan može biti njezin brat i trener Mischell Mikulan koji ju je pripremao i pratio na turniru.  
„Na ovaj turnir došli smo bez očekivanja, a onda ovakav veliki uspjeh- presretni smo! “- rekla je mama Anne-Marie Mikulan. 
Preko noći je Nicole postala senzacija u teniskom svijetu, međutim ova djevojčica je „ostala čvrsto na zemlji“ jer zna da se samo upornim radom dolazi do vrhunskih rezultata. Za njezinu daljnju karijeru brinut će se managerska agencija na čelu sa mag. Markusom Weinhold pri čemu Nicole dobiva sve preduvjete za uspješno bavljenje profesionalnim tenisom. „U kontaktu smo sa potencijalnim sponorima kojima ovaj uspjeh Nicole Mikulan nije promakao i žele joj pomoći u nastavka teniske karijere“, istaknuo je.
I svi mi koji znamo i pratimo našu Nicole veselimo se Tvojm daljnjim uspjesima.        
               
 Sretno Nicole!!!.  

Pratite i Vi našu Nicole na web stranici www.nicolemikulan.at 

Iz teniskog kluba „Dubravčan“

K.Krušelj 

Natrag