Zajedno za lijepu nam i zelenu Dobravu - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Poštovani mještani,  
obzirom da u državnom proračunu nema dostatnih sredstava za sufinanciranje osoba na javnim radovima, pozivamo Vas, da se povodom predstojećih dana krizmanika i prvopričesnika  uključite u „projekt – ZAJEDNO ZA LIJEPU NAM I ZELENU DOBRAVU“. Izađimo iz svojih dvorišta te dobrom voljom i malim djelima, uljepšajmo najdraže nam mjesto, našu Dobravu.
Obzirom da imamo od „Seoskih igara“ dobro uhodane i formirane timove po ulicama, prijedlog je uz druženje, urediti javne površine po krajevima, košnja okućnica, te uređenje centra mjesta. Budući da je veliki obim potreba uređenja centra mjesta (park – tlakovci, gredice cvijeća, sadnja „muškatljina“ za prozore Zalana, pokraj Crkve i sl.) prijedlog je dolazak timova u subotu 24.05.2014. s početkom u 8,30 sati u dvorište Zalan, na zajedničko okupljanje i fotografiranje, te izvještaj voditelja timova o planiranom uređenju. Krajevi koji nemaju parkove, cvjetnjake, velike javne površine i sl. poziva se da ostanu i pomognu kod uređenja centra.
 
Mole se voditelji timova da potaknu i podignu na noge svoje „vuličance“, te da zajedničkim snagama uljepšamo i uredimo Dobravu.   PONESITE: rukavice, motike, grablje, škare, tačke, dodatne potrebne rekvizite, te najbitnije  OSMJEH I DOBRU VOLJU!  

Za sve dodatne informacije, možete se javiti u Općini (tel: 688-919).

Natrag