Obavijest udrugama – donacije HEPa - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Kao i prošle godine Hrvatska elektroprivreda d.d. raspisala je Javni natječaj za dodjelu donacija u 2014. godini. Na natječaj se mogu prijaviti isključivo registrirane udruge, klubovi i ustanove sa sjedištem u Republici Hrvatske. Predmet natječaja je dodjela donacija za podupiranje projekata iz područja:
-  mladi (odgojno – obrazovni projekti, sportske i kulturne aktivnosti djece i mladih, odnosno za djecu i mlade)
-  umjetnost i kulturna baština (pomoć nadarenim umjetnicima, promocija hrvatske kulture u inozemstvu, aktivnosti očuvanja nacionalne i lokalne kulturne baštine)
- okoliš (projekti promicanja energetske učinkovitosti i znanja o okolišu, projekti poboljšanja stanja okoliša, projekti zaštite ljudi i dobara)
- znanost i društvo (znanstveni projekti, poticanje kreativnosti i inovativnosti te ostali projekti razvoja civilnog društva)
- humanitarno djelovanje (kreativni projekti i aktivnosti od značaja za stare, bolesne, siromašne i nemoćne osobe i osobe s posebnim potrebama)  
Ove godine prijavne na Javni poziv dostavljaju se isključivo putem on-line prijave najkasnije do 02. travnja 2014. godine do 24.00 sata. Ukoliko imate kakvih dodatnih pitanja ili trebate savjet možete se obratiti u Općinu Donja Dubrava.   Poziv javnog natječaja možete pogledati u dokumentu dolje te na linku za on-line prijavu. http://donacije.hep.hr/


HEP proglas donacije
Natrag