U doigravanje krenuli porazom - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Postoje momčadi čija vam igra nikako ne odgovara. Za nas je to ekipa „Nedelišća“. Ni u trećem međusobnom susretu nismo uspjeli pobjediti. Prvi put smo u prvenstvu bili kompletni i opravdano sam se nadao da sa gostovanja možemo donijeti „puni plijen“, ali......... Početne minute to su nagovještavale. Naši „starteri“ odlično su otvorili susret i potpuno kontrolirali situaciju. Dobro zaustavljamo njihovu bekovsku liniju Gospočić-Golik te kontroliramo skok. Koncentracija nam pada u posljednjim minutama četvrtine kada zaboravljamo da je potrebno igrati obranu. To odlično koristi najbolji pojedinac gostiju te večeri, Petran koji par puta istrčava kontru i zabija atraktivne koševe. U tim nam se trenucima „Nedelišće“ rezultatski potpuno primiče.                   
Drugu četvrtinu počinjemo očajno. Puno grešaka u napadu, obrana nam je statična te nikako ne uspjevamo zaustaviti rastrčane igrače „Nedelišća“. Ni promjena obrane u zonu ne daje rezultate. Naših najgorih 10 minuta sezone. Gubimo četvrtinu sa 20:8 te nam domaćin bježi na +11.                      
U nastavku ista priča. Nedelišće igra, mi statiramo. Pokušavamo opet sa promjenom obrane, ali ne mijenja se ništa nabolje. Reakcija nam je katastrofalna, agilnost ispod svih granica.                                        
Takva igra nastavlja se i u posljednjoj četvrtini. Igramo bezidejno u napadu te nikako ne uspjevamo smanjiti razliku. I ovu četvrtinu gubimo, a krajnjih 69-48 pokazuje kakvu smo lošu večer imali. „Nedelišće“ je protivnik koji nam jednostavno ne odgovara. No to je sport i on se sastoji od niza uspjeha i neuspjeha. Zato glavu gorei koncentrirajmo se na sljedećeg suparnika. To je dosad neporažena ekipa „Globetke“, zasigurno najteži protivnik lige. Oni su već osigurali naslov pa će rasterećeni ući u susret. Tu vidim malu šansu i ako budemo pravi, pobjeda nije nemoguća.

                                  Športski pozdrav! Kristijan Krušelj

KK „NEDELIŠĆE “ - KK „DUBRAVČAN“ 69 : 48
( 18:19; 20:8; 17:12; 14:  9)


Dvorana  SGC ATON u Nedelišću
PRVI SUDAC: Danijel Perčić iz Čakovca
SUDAC:  Žarko Kovačević iz Čakovca
OPUNOMOĆENIK: Milan Đurić iz Nedelišća


KK„NEDELIŠĆE“: Gospočić 9, Golik 8, Marciuš 7, Šegović I. 13, Ganzer 12, Sudec, Posedi 1, Šegović J. Petran 19, Bašek, Pintarić, Horvat, Trener:Hajdinjak M.

KK„DUBRAVČAN“: Varga 17, Raić 8, Igrec, Blažeka 7, Ribić 4, Rusak, Međimurec 7, Lukša 1, Fabić, Matulin, Štefić 4, Trener: Međimurec B.

Natrag