Održana radionica: praktični savjeti o kuhanju - priprema zdravih i uravnoteženih obroka - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Zamamni mirisi širili su se školskim holom u utorak, 18.2.2014. godine kada se održala radionica o pripremi zdravih i uravnoteženih obroka u sklopu projekta „Program zdravog života“. Na ovom susretu okupio se rekordnih 88 polaznika! Glavni kuhar radionice bio je Vlado Turek, stručni učitelj kuharstva iz Srednje škole Prelog, a o nutritivnim vrijednostima namirnica i hrane govorila je magistra nutricionizma Marjana Krajačić dok su dokumentacijski i informativni dio vodile voditeljice projekta Renata Kutnjak-Kiš, dr.med. i Diana Uvodić Đurić, dr.med. Na jelovniku se našao i kušao slanutak, često nepravedno zapostavljena namirnica u našim krajevima. Svi smo kušali  taj ukusan, lagan i nadasve zdrav obrok te zaključili da bismo ga mogli pripremati u našim domaćinstvima. Na kraju se održao rekreativni dio uz glazbu i smijeh.  Sljedeći susret zakazujemo u utorak, 25. Veljače u 17,00 sati u prostorima škole. Predavanje: "Mislimo na vrijeme na naš mozak! Prevencija, prepoznavanje i liječenje moždanog udara", održat će Robert Marčec,dr.med.,specijalista neurolog iz Županijske bolnice Čakovec. Ne zaboravite ugodniju odjeći i udobniju obuću kako bi nastavili uživati u zajedničkoj rekreaciji s našim Darkom. Dobrodošli u „Program zdravog života“!                                                                           
                                         Lokalna koordinatorica:

                                         Mihaela Martinčić, prof. pedagogije





Natrag