Minula godina bila je izvrsna za dobravske ribiče - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U subotu, 8 veljače, održana je redovna izvještajna skupština SRD „Štuka“ Donje Dubrava.  Osim članova Društva Skupštini su prisustvovali i zamjenik načelnika Općine Donja Dubrava, Dragutin Mikulan, predsjednik Općinskog vijeća, Zlatko Haramija, predsjednici ostalih dobravskih udruga te predstavnici susjednih ribolovnih društava iz Sv. Marije, Donjeg Vidovca i Legrada.
Predsjednik naših ribiča, Andrej Horvat  izrazio je  zadovoljstvo učinjenim u minulom godini. Obnovljeno je krovište ribičkog doma, uređen interijer, kupljen je namještaj, računalo, pisač  i TV prijemnik.  Na sportskom planu ribiči su također bili izvrsni. Seniorska momčad u sastavu: Zlatko Mirić, Josip Hunjadi, Mihael Hunjadi i Andrej Horvat osvojila je prvo mjesto u I međimurskoj ligi. Društvo broji  132 člana i to 106 seniora, 3 juniora i 23 kadeta.
Na Skupštini se mnogo govorili o nadolazećem svjetskom prvenstvu u lovu ribe na plovak, koje će se ove godine održati na derivacionom kanalu HE Dubrava, na potezu od Sv. Marije  do naše Općine. Dobravski ribiči aktivno će sudjelovati u organizaciji velikog događaja.
- Sudjelovati u organizaciji svjetskog prvenstva je prilika koja se događa rijetkim generacijama te ćemo učiniti sve da na dostojan način prezentiramo naše Društvo i Općinu, istaknuo je na kraju predsjednik ribiča Andrej Horvat.

Natrag