Započeo je Program zdravog života - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U subotu 25. 1.  2014. u nazočnosti načelnika Dražena Misera i liječnika obiteljske medicine Ivana Dolenca, započeo je višemjesečni projekt:  Program zdravog života.  O provedbi projekta koji će se održavati kroz predavanja i radionice svakog utorka u 17,00 sati u prostorijama OŠ Donja Dubrava govorile  su voditeljice Renata Kutnjak Kiš,dr.med. i Dijana Uvodić Đurić,dr.med. Predavanja i radionice vodit će medicinski stručnjaci koji će govoriti o prehrani, moždanom i srčanom udaru…
Važnost brige za vlastito zdravlje prepoznalo je tridesetak mještana koji su se uključili u Program zdravog života. Nakon uvodnog anketiranja svi polaznici dobili su  uvid u svoje zdravstveno i fizičko stanje: mjeren je tlak, masa, razina šećera, kolesterola te triglicirida.  Liječnice su  razgovarale sa svakim ponaosob objasnile im njihovo zdravstveno stanje te dale korisne savjete i preporuke.
 Sljedeći susret zakazan je u utorak, 28.1.u 17,00 sati u prostorima škole. Predavanje i radionicu na temu Važnost pravilne prehrane i redovite tjelesne aktivnosti za unaprjeđenje zdravlja održat će magistra nutricionizma Marijana Krajačić i Renata Kutnjak Kiš, dr.med, a rekretivni dio će voditi kineziolog Darko Varga. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane mještane da se priključe ovom hvalevrijednom programu ( program je besplatan ) jer imamo priliku saznati puno korisnih savjeta vezanih za zdravlje te razgovarati sa kompetentnim stručnjacima.                                                                                                                

                                      Lokalna koordinatorica:                                                                                                          
                                      Mihaela Martinčić, prof. pedagogije

Natrag