Loša večer košarkaša - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Već letimičan pogled na statistiku dovoljno govori kakvu smo partiju pružili na gostovanju u Lepoglavi. Iako iz nje nije moguće iščitati htjenje i želju pojedinca tokom utakmice, sasvim je dovoljan pogled na broj ubačenih koševa i sve je jasno. Posebno “bode u oči” šest ubačaja tijekom posljednje dionice kada 7 min ne uspjevamo postići pogodak. Pokazalo se još jednom das mo ekipa koja prevše ovisi o raspoloženosti jednog igrača – Varge pa ako on nema svoj dan “kola kreću nizbrdo”. Pokazalo se da smo ekipa koja previše ovisi o trici pa ako nema precinosti iza linije 7,25 m naša igra se raspada. Pokazalo se i to da nemamo rješenje protiv zone te mirnoće i strpljivosti u trenucima kad se lomi rezultat.
Loš šuterski dan u Lepoglavi tek je djelomični krivac za poraz. Onaj glavni je - igra u obrani. Nitko od nas u fazi obrane nije dao svoj doprinos pa je krajnji rezultat takav kakav jest. Pritom ne možemo kriviti ni sramotni termin odigravanja utakmice – nedjelja 19,30h u 80 km udaljenom mjestu, a dokazano je da je nedjelja dan kada “Dubravčan” zaboravlja igrati košarku.
No nije kraj svijeta i imati loš dan sasvim je normalna stvar. Da je kolo bilo iznenađujuće pokazuje i poraz “Mladosti” od “D.Kraljevca” kao i “Nedelišća” u Ludbregu. Ti nam rezultati idu na ruku pa nam pozicija na tablici ostaje nepromjenjena te i dalje sve konce za dobar plasman držimo u vlastitim rukama.
Slijedi nam susret protiv “Mladosti” od koje smo poraženi u prvom dijelu sezone i izvrsna prilika za “revanš” u našoj dvorani. Tokom tjedna imamo vremena “skupiti glave” te razraditi pravu taktiku za predstojeću utakmicu. Veseli i podatak da se u formu vraća Dario Lukša koji zbog poslovnih obaveza nije bio u mogućnosti redovi Čujemo se sljedeći tjedan, nadam se sa boljim vijestima.

              Kristijan Krušelj

KK „LEPOGLAVA“- KK „DUBRAVČAN“ 78 : 54
( 20:16; 16:16; 20:16; 22:6)

PRVI SUDAC: Danijel Perčić iz Čakovca
SUDAC:Žarko Kovačević iz Čakovca
OPUNOMOĆENIK: Milan Đurić iz Nedelišća

KK„LEPOGLAVA“: Karpov V. 12, Grđan V. 4, Maček D. 15, Canjuga K. 13, Cujzek D. 4, Banić D. Štefanek M. Žulić N. Bajsić Z. 14, Taučer R. Komes D. 16, Trener: Marđetko K.   

KK„DUBRAVČAN“:  Varga 4, Raić 4, Igrec, Horvat 3, Blažeka 4, Balog, Ribić 13, Štefić 7,  Međimurec B. 9,Lukša 10 Trener: Međimurec B.


Natrag