PETAK 13. - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

 Asocira li Vas taj datum na nešto? Na neku grozotu, jeziv prizor? Nešto strašno što će se dogoditi ili se dogodilo? Takav „crni scenarij“ dogodio nama na gostovanju u Nedelišću. Zasigurno najgroznija i najjezovitija partija koju smo odigrali ove polusezone! Pobjeđeni smo od bolje ekipe, a za poraz krivi smo si sami /nikako datum/! Reakcija za vrijeme cijele utakmice bila nam je katastrofalna!

Razlozi.
Kao prvo, obrana je bila propusna. Tempom su nas lomili Gospočić i Golik, prolazili svoje čuvare, stvarali višak, zabijali kao od šale. Pritom su razigrali  cijelu ekipu. Potpuno smo nadtrčani i nadskakani. O našem angažmanu dovoljno govori podatak da smo cijelu utakmicu napravili 10 osobnih pogreški!!!

Druga stvar. Nekompletnost. Bili smo bez Varge i  kapetana Međimurca pa naša igra nije imala „niti glave niti repa“. Vidjelo se koliko stari rutineri vrijede ekipi „Dubravčana“. Ipak oni daju dodatni balans ekipi i mogu pokriti greške neiskusnih igrača.

Treće. Postigli smo 49 koševa! To je brojka koju obično ostvarujemo na poluvremenu. Napad je bio za čistu jedinicu. Neorganiziran, tko bi se domogao lopte bi šutnuo. Igrali smo neke svoje privatne utakmice. Kao da momčad ne postoji. Protok lopte nula, a šut – katastrofalan. Kada zabiješ 49 nemeš se čemu ni nadati!

Četvrto. Odaziv je treninge posljednjih mjesec dana također je katastrofalan /opet potežem tu riječ/. Svi trebamo shvatiti da je jedan dolak tjedno u dvoranu premalo, čak i za takvu ligu kakve je ova. Vidjelo se to lijepo na utakmicu u Nedelišću kada ni fizički ni taktički nismo mogli parirati raspoloženom domaćinu.

Mogao bih naći još par razloga za ovako loše pruženu partiju, ali neću. Ako ste možda pomislili na suce, oni sigurno nisu razlog našeg poraza. Iako sam protekla dva tjedna vodio „mali verbalni rat“ sa njima i povjerenikom lige. Malo sam se previše potroši na tu temu, moram priznati, a pritom se manje koncentrirao na rad sa momčadi. Zato sam ja - peti razlog poraza. Priprema utakmice i vodenje bilo je baš ...znate već koju ću riječ upotrijebiti........ katastrofalno!     

No nije sve tako crno kao što izgleda. Imamo cijeli tjedan da se saberemo i koncentriramo na sljedeću utakmicu. Posjednju pred pauzu uoći božičnih i novogodišnjih praznika. Gostovat ćemo u Ludbregu kod „Grafičara“, u međuvremenu malo trenirati napad protiv 2-3 zone /zar ne dečki?/ i sigurno za tjedan dana pružiti bolju partiju te ostvariti pobjedu za kraj godine.

                                   krivac Kristijan Krušelj 

 KK „NEDELIŠĆE“  -  KK „DUBRAVČAN“    64 – 49    
 (14:4, 16:14, 17:11, 17: 20)                                                                                                    

Natrag