VISOKA POBJEDA KOŠARKAŠA PROTIV SUSJEDA IZ KOTORIBE - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Ovaj vikend, košarkaši KK “Dubravčan“, su na Krbulji ugostili susjede iz  Kotoribe. U  odsustvu  trenera Kristijana Krušlja  voditeljsku palicu preuzeo je Branko Brljak-Bone i svoj posao odradio odlično. Ekipa Kotoribe nastupila je u skoro  kompletnom sastavu. Nedostajao im je tek ozlijeđeni  Alena Zvošca (koji sa terena izbiva više od godinu dana), dok na drugoj strani Dubravčan biva oslabljeni za: Daria Lukšu,Luku Rusaka, Doriana Matulina, Svena Igreca i povratnika u naše redove Marka Horvata. Stoga smo u prvu ekipu,  da popunimo rooster,  uvrstili juniore Karla Klipića i Ivana Lisjaka što se pokazalo kao pun pogodak u nastavku utakmice...

JEDNOSMJERNA ULICA
Sam početak utakmice odmah je dao naslutiti u kojem smjeru će utakmica krenuti. Lagana agresija i lagani poeni iz kontranapada rezultiraju rezultatom 22-4 za nas na kraju pšrve četvrtine. I u nastavku Domaćin ne popušta i na poluvrijeme se odlazi sa 30-ak koševa razlike u plusu.

VARGA,ŠTEFIĆ,MEĐIMUREC-VRIJEME DA ODMORITE!!!
Početak drugog poluvremena trener Brljak postavio je šarenu momčad na terenu na čelu sa Juniorima Klipićem i Lisjakom koji zabijaju svoje prve poene (Klipić 9, a   Lisjak 6 poena). U obrani i u skokovima briljirali su Ribić i Raić dok je u napadačkom dijelu Blažeka trpao sa svih strana zaustavivši se na 35-ak koševa, a posebno je bilo atraktivno zakucavanje s dvije ruke na asistenciju Profesora Varge!! Zanimljivo je bilo vidjeti na klupi za zamjene Vargu Štefića, Međimurca kako griju klupu 15-ak minuta i moram priznati da takav trenutak momci nisu doživjeli 10-ak godina da bodre svoju ekipu sa klupe znajući da momci na parketu drže konce u rukama i sigurnu pobjedu od čak nevjerojatnih +42 razlike. Konačni rezultat 89-47!!
                                                                         
                                                   Božidar Međimurec

Natrag