AKTUALNO

Pročitajte

12. svibanj 2024. Majčin dan , ove godine malo poseban. Već tradicijsko okupljanje članica Udruge Žena Donja Dubrava na taj, za nas poseban dan, kada srce udara drugačije. Prilika je to da se prisjetimo uz cvijeće i svijeće naših pokojnih članica ,kao i onih koje je bolest spriječila da nam se pridruže u slavlju. Ovogodišnji Majčin dan ponovo su nam uljepšali članovi Teniskog kluba Dubravčan ugostivši nas u svojim prostorima.
Dirljivim riječima najprije se obratila  predsjednica Bernarda Miser i pozdravila šezdesetak prisutnih , čestitala svima  i zahvalila medicinskim sestrama i svim osobama koje svoju ljubav i skrb  poklanjaju bolesnima. Podsjetila nas je da majčinska ljubav i briga  nikad ne nestaju i cijeli život lebde nad nama kao naš anđeo čuvar.
Posebno veselje unijele su sportske igre - naša ženska olimpijada. 
Bilo je natjecanje u bacanju loptice u koš, pikadu, bacanju kolutova , igrao se tenis , trčalo sa štafetom i na kraju su podijeljene super praktične nagrade: kante za zalijevanje i teniske loptice. I dok su se žene natjecale vrijedna ekipa teniskog kluba i Chef Pero pripremili su pravu gozbu. Od srca im hvala ,kao i našim članicama Liziki i Nadici koje su pripremile odlične klipiće.
Ovaj Majčin dan zaista je bio poseban.  Kao i u cijeloj Hrvatskoj u zraku je zujao RIM TIM TAGI DIM....


  Katarina Frančić

Natrag