AKTUALNO

Pročitajte

Uspjeli smo nastaviti pobjednički niz, upisana je peta pobjeda. 
Prije osvrta na tijek utakmice želimo zahvaliti firmi „Bali“ na vrijednoj donaciji vrhunske garniture dresova za naš klub. Dresove su u ime firme predali Željko i Zoran Bali, ovim putem im se srdačno zahvaljujemo te se radujemo budućoj suradnji s njima.


KK Dubravčan : KK Ivančica II   80 : 62  ( 20:18, 13:10, 28:10, 19:24 )
KK Dubravčan : Klipić Ka. 28, Krušelj V. 9, Raić F. 7, Horvat B. 2, Kopasić L. Klipić Kr. 12, Ribić B. 10, Igrec K. 4, Ujlaki B. 4, De Leon R. 4     
Trener : Lukša R.

Utakmicu započinjemo solidno, u obrani smo na visokom nivou dok nam u napadu baš i ne ide. Ipak uspijevamo dobiti četvrtinu s dva poena prednosti. 
U drugoj četvrtini ista priča, obrana vrhunska ali u napadu promašujemo previše čistih zicera i slobodnih šutova. I tako lošom igrom u napadu zahvaljujući obrani dobivamo i drugu četvrtinu te na odmor odlazimo s pet poena prednosti.
U nastavku na teren kao da je izašla druga momčad, konačno se sve posložilo te doslovno letimo terenom. Uz besprijekornu obranu krenuo je i šut te uz kontre i polukontre dobivamo četvrtinu s +18.
U posljednjoj dionici malo usporavamo te nam se gosti uz nekoliko trica približavaju na -10 ali u zadnjim minutama opet pojačavamo tempo i lagano privodimo utakmicu kraju.
Čestitke idu cijeloj ekipi, svaki igrač je svojim ulaskom davao maksimum te se vidjelo da igramo kao momčad. Raduje činjenica da su se gotovo svi igrači upisali u strijelce.  Ipak moram spomenuti našeg kapetana Klipić Karla koji je uz to što je bio najbolji strijelac povukao i kad je bilo najpotrebnije te vrhunsku obranu Ujlaki Benjamina i Krušelj Vida koji su se izmjenjivali na njihovom najboljem igraču i doslovno mu nisu dopustili disati.
Zahvaljujemo se i našoj publici koja nas je došla podržati u do sada rekordnom broju.
Sljedeće kolo smo slobodni te ćemo subotu iskoristiti za održavanje turnira u kartanju Remija u našim prostorijama. Ovim putem pozivamo zainteresirane za kartanje da se jave na našem Facebook profilu ili nekom od naših igrača. Vidimo se! 

Natrag