Zamjena ribolovnih uvjerenja - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Poštovani bivši, sadašnji a i budući ljubitelja ribolova, ribići i svi Vi koji imate uvjerenja o položenom ribolovnom ispitu. Sukladno novom Zakonu o slatkovodnom ribarstvu koji je stupio na snagu sredinom 2019. godine, a vezano uz prodaju ribolovnih dozvola u elektronskom obliku obavještavamo Vas da ste dužni zamijeniti postojeće uvjerenje o položenom ribolovnom ispitu „NOVIM UVJERENJEM“. Ne učinite li to nećete biti u mogućnosti kupiti ribolovnu dozvolu za 2021. godinu, a i svaku iduću godinu koja nam predstoji.
Zamjenu ribolovnih uvjerenja u Međimurskoj županiji obavljat će prema zaduženju Hrvatskog ribolovnog saveza, Međimurski Ribolovni savez. Međimurski ribolovni savez organizirat će nekoliko „centara“ gdje će stručno osposobljene osobe uz pridržavanje svih epidemioloških mjera izvršit zamjenu uvjerenja. Obavještavamo sve ribiče sadašnje i buduće one koji nisu članovi, a posjeduju uvjerenje o položenom ribolovnom ispitu da će se zamjena uvjerenja vršiti dana 08.11.2020. g. u prostorijama ribičkog doma SRK "Klen" u Svetoj Mariji u vremenskom razdoblju od 08.00-12.00 sati. Sa sobom OBAVEZNO ponijeti: Osobnu iskaznicu, (tko ima staru osobnu - MORA imati neki drugi dokument gdje mu piše njegov OIB), uvjerenje ili potvrdu o položenom ribičkom ispitu. Zamjena se naplaćuje 100,00 kuna te se dobije potvrda u uplaćenom iznosu. Osobe koje su polagale ribolovne ispite tokom 2020. godine oslobođene su plaćanja, ali su dužne pojaviti se u određenim centrima sa potrebnom dokumentacijom. Molimo sve ribolovce da se pridržavaju rasporeda prema pripadnosti pojedinom ribolovnom društvu, kako bi se što više smanjile gužve, te kasnije lakše mogle distribuirati kartice.
Kartice će podizati u Savezu predstavnici pojedinih društava za sve svoje članove, a članovi će iste podizati u svom matičnom društvu desetak dana nakon upisa.

Tajnik: Darko Oreški

Dopredsjednik: Miroslav MikulčićNatrag