U sklopu projekta Evo me! održan 3.partnerski sastanak - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U četvrtak 21. veljače 2019. u Centru za pomoć u kući Međimurske županije u Čakovcu održan je sastanak partnera na projektu Evo me! UP.02.1.1.05.0113 koji je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i pozivnog natječaja Zaželi - program zapošljavanja žena. 

Sastanak je sazvala voditeljica projekta Lana Zvošec, ravnateljica Centra za pomoć u kući Međimurske županije koji je ujedno i nositelj projekta. Cilj sastanka bio je  informirati partnere o napretku na projektu.

Usluge pomoći i podrške na području pet partnerskih općina primaju 63 krajnja korisnika a pruža ih šest žena – zaposlenih gerontodomaćica koje s početkom ožujka kreću na osposobljavanje za gerontodomaćice kako bi primile javnu ispravu.

Prisustvovali su predstavnici partnera: Centra za socijalnu skrb Čakovec i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te općina Donja Dubrava, Donji Vidovec, Kotoriba, Sveta Marija i Pribislavec koji su izrazili zadovoljstvo napretkom projekta. 

Kontakt informacije:


Centar za pomoć u kući Međimurske županije

Dr. Ivana Novaka 38, 40000 Čakovec


projekt@pomocukuci-mz.eu

Info telefon: 099 339 1848

Voditeljica projekta: Lana Zvošec

 

Natrag