Turnir parova TK“Dubravčan“ - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Ovogodišnja teniska sezona polako završava. Povodom toga TK“Dubravčan“ organizirao je u subotu 23. 10. 2018. turnir parova. Na Krbulji se okupilo 11 teniskih parova iz Donje Dubrave,  Ludbrega Donjeg Vidovca,  Kotoribe i  Preloga. Parovi su mečeve igrali na jedan dobiveni set.  Nakon odigranih mečeva u grupama i zatim u osmini finala četiri najbolja igrali su polufinalne mečeve.  U prvom polufinalu par Dulikravić/Papp pobijedio je par Žinić/Bajkovec rezultatom 6:5. U drugom polufinalu par Friščić/ Dolenec bio je bolji od para Slaviček/Kos rezultatom 6:2. Zbog mraka finale se nije uspjelo odigrati u subotu već se odigralo u nedjelju. Dakle u finalu su igrali Dulikravić/Papp iz Ludbrega i Friščić/ Dolenec iz Donjeg Vidovca. Pobijedio je pa time postao i pobjednikom turnira par Dulikravić/Papp rezultatom 9:6.
Finalisti su dobili prigodne poklone dok su pobjednici bili dodatno nagrađeni zdravim proizvodima tvrtke Siladi iz Kotoribe. 
Osim u tenisu uživalo se i u jelu koje su pripremili vrsni majstori Marko  Karloci  i  jedan od pobjednika turnira Nino Dulikravić.

Natrag