Novih 200.000,00 kn od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U srijedu, 27. rujna 2017. godine, u Zagrebu je održano svečano potpisivanje II. kruga ugovora o sufinanciranju projekata po Programu održivog razvoja lokalne zajednice i Programu podrške regionalnom razvoju s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Naime, Ministarstvo je nakon I. kruga dodjele sredstava za sufinanciranje projekata lokalne i područne samouprave održane u ožujku ove godine, osiguralo dodatnih 50 milijuna kuna kojima će se pomoći provedba još 151 projekta s rezervnih lista te potpun završetak i stavljanje u funkciju 75 projekata kojima su u prvom krugu, zbog limitiranih sredstava, dodijeljena manja sredstva od traženih. 
Tako je u Međimurje stiglo novih 2,4 milijuna kuna od čega je 200.000,00 kuna dobila Općina Donja Dubrava za projekt „Javna rasvjeta Koprivničke ulice“ kojim je postavljeno novih 20 rasvjetnih stupova s LED svjetiljkama. Ugovore o sufinanciranju potpisivala je ministrica Gabrijela Žalac, a u ime Općine Donja Dubrava potpisivanju je nazočio načelnik Marijan Varga.
Treba istaknuti da je Ministarstvo ove godine odobrilo sufinanciranje oba dva prijavljena projekta od strane Općine Donja Dubrava, „Energetski učinkovito u svjetlu budućnost – II. faza“ i „Javna rasvjeta Koprivničke ulice“ u ukupnom iznosu od 640.000,00 kn.

Natrag