Održan skupština „Udruge žena“ naše Općine - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

U subotu, 05.03.2016., u kavani „Opera“ je održana redovna godišnja Skupština „Udruge žena „ Donje Dubrave. Uz članice Udruge Skupštini je prisustvovao i načelnik Opčine Donja Dubrava, Dražen Miser te predstavnici ostalih dobravskih udruga. Predsjednica Udruge, Bernarda Miser, izrazila je, u svom izvještaju o radu u 2015. godini, zadovoljstvo aktivnošću žena u minuloj godini. Sudjelovale su u svim događanjima u Općini, organizirale mali fašenjk te podjelu božićnih darova djeci. Minule godine bile su na tri izleta: dvodnevnom u Salzburgu i austrijskim jezerima, jednodnevnom u Šopronu te poludnevnom u Zagrebu na kazališnoj predstavi. Ove godine u planu je dvodnevni izlet u Vojvodinu. Njihove članice Franciska Markušić i Elizabeta Fabić sudjelovale su na međunarodnom festivalu gibanice u mađarskom Serdehelju. Njihova je gibanica proglašena najboljom. Udruga ima 92 članice od kojih je  Skupštini prisustvovalo njih 79. 
Izvještaje su, uz predsjednicu, podnijeli i blagajnik, te predsjednici Nadzornog  odbora , Odbora za fašenjk, Odbora za dječje darove, Odbora za rekreaciju, Odbora za ručne radove, te Odbora za izlete.
Odbor za posluživanje minule  godine nije bio aktivan, ali ih tekuće godine očekuje veliki posao jer će se u ljetu u našoj Općini održati Smotra međimurskog folklora. 
Svi izvještaji su jednoglasno prihvaćeni. 
Kako se skupština Udruge žena tradicionalno održava vikend prije  8. marta, Međunarodnog dana žena, tako su i ovaj put žene nakon Skupštine proslavile svoj dan, uz popularnog  Cekera, nezaobilaznog sudionika dobravskih zabava. 

Natrag