Darko Horvat kandidat za ministra - Općina Donja Dubrava
Disable Preloader

Novosti

Predsjednik županijske organizacije HSLS-a Josip Grivec sazvao je Županijsko vijeće HSLS-a Međimurske županije, a pod trećom točkom sjednici su se pridružili predstavnici donjomeđimurskih ogranaka HSLS-a te predstavnici koalicijskih partnera, HSS-a i HDZ-a.
Prije samog predstavljanja programa Marija Pokolić je u ime HDZ-a Donjeg Vidovca lijepim riječima pozdravila skup. J. Grivec je istaknuo da se program Domoljubne koalicije pomno pripremao i da je detaljno razrađen za svaku jedinicu lokalne samouprave te da predviđa između ostalog pravu i istinsku, a toliko potrebnu decentralizaciju, rast i zapošljavanje, dostojanstvo rada i radnika. 
-Plan je realan i samim tim ostvariv. Nama treba 5+ za Hrvatsku, a ja sam slobodan dodati i dva „K“, prvo K je - mi znamo KAJ je problem, a drugo K je - znamo KAK ga riješiti, poručio je Grivec. 
Ljubomir Kolarek istaknuo je potrebu promjene vlasti, ali i načina upravljanja državom na kvaliteniji način te micanje premnogih administrativnih i drugih barijera. U ime HSS-a Đurđica Slamek (potpredsjednica Županijske organizacije) naglasila je nužnost decentralizacije i poštenije odobravanje projekata, jer nije u redu da uglavnom potporu dobivaju projekti općina gdje su načelnici  iz određenih stranaka. 
U tijeku druženja skupu se priključio i Darko Horvat, kandidat za ministarsko mjesto i visoko pozicioniran na listi za Sabor RH Domoljubne koalicije. Najavio je niz poteza u uklanjanju barijera investicijama i investitorima, pravu i istinsku decentralizaciju i bolji tretman Međimurja nego je to ikada do sada bilo.
Vrijedno je napomenuti da je predstavljanje teklo u ugodnoj i ležernoj atmosferi, da se politički takmaci gotovo i nisu spominjali, naglasak je bio na predstavljanju programa i načinu kako ga realizirati na dobrobit svih.

                                                                  OO HDZa Donje Dubrave


Natrag